2018-12-09


A sportfoglalkozásainkra a 18 év feletti Sárospataki járás lakosait várjuk hetente 2 alkalommal Sárospatak Város Rendelőintézete, Sárospatak, Comenius u. 20. szám alatti intézményünkben. Az órák mindegyik edzés esetén 90 percig tartanak. Az edzésekhez szükséges eszközöket térítésmentesen biztosítjuk minden résztvevő számára, Önnek csak meg kell jelennie az órán egy kényelmes öltözetben.

 

    TRX edzés

 


Kinek ajánljuk?
Annak érdemes ezt a sporttevékenységet választania, aki csak a kondícióján akar javítani és fitt szeretne lenni. A TRX-el nem lehet zsírt égetni, ugyanis a zsírégetés csak akkor indul be, ha alacsony intenzitású monoton mozgást végzünk a TRX pedig ennek éppen az ellentéte. Ez a sport az izmok megformálására koncentrál.
Helyszín: Sárospatak, Comenius u. 20.
TRX foglalkozások pontos időpontjai: Minden héten kedden 17:30-tól és csütörtökön 16:30-tól


Step aerobic foglalkozás

 A step aerobic ugyanazokat a nagy izomcsoportokat dolgoztatja meg, mint a hagyományos aerobic, de még fokozottabb zsírégetéssel jár, így fogyókúrázóknak különösen ajánlott. A step aerobic főként a lábikrát, combot, csípőt és a feneket mozgatja, formálja.
Speciálisan, kifejezetten erre a mozgásformára kialakított, lépcsőn végzett aerobik óratípus.
Helyszín: Sárospatak, Comenius u. 20.
Step aerobic foglalkozások pontos időpontjai: Minden héten kedden 16:30-tól és csütörtökön 17:30-tól


Funkcionális edzésA funkcionális edzések alatt a teljes test megmozgatása a cél. Az edzések gyakorlatainak java a természetes mozdulatsorokon alapul, csupa olyasmi, amit a hétköznapi életben is csinál. A lehető legtöbb izomcsoportot igénybe veszi a funkcionális edzések folyamán, figyelve az ízületkímélésre.

Helyszín: Sárospatak, Comenius u. 20.
A funkcionális edzések pontos időpontjai: Minden héten hétfőn és szerdán 16:30-tól


SMR prevenciós foglalkozás


A foglalkozás során egy speciális SMR henger segítségével történik a nyújtás, az izmok fellazításában nyújt segítséget ezen programelemünk. Ízületi panaszok és izomfájdalmak megelőzése érdekében ajánljuk az SMR henger foglalkozáson való részvételt. A koordináció fejlesztéséhez és a helyes testtartás eléréséhez nagyban hozzájárul.

Sárospataki Egészségfejlesztési Iroda
3950 Sárospatak, Comenius u. 20.
Telefonszám: 06-47-513110 mellék 141


Nyitvatartási idő: H-P 8:00-16:30

Vezető: Dr. Chira Lucian

A prorgamokon való részvétel
INGYENES!

Minőségirányítás

Intézményünk CertUnion ISO 9001 Tanúsítvánnyal rendelkezik

© 2017 Sárospatak Város Rendelőintézete. Minden jog fenntartva.