SÁROSPATAK VÁROS RENDELŐINTÉZETE

3950 Sárospatak Comenius u. 20

 

Házi gyermekorvosi felhívás!

Kedves Betegeink!

Tájékoztatjuk Kedves Betegeinket, hogy veszélyhelyzet időtartamáig az ellátás zavartalansága és a járványveszély csökkentése érdekében Dr. Csordás Mária Etelka gyermekorvos Sárospatak III. számú házi gyermekorvosi körzet feladatait Sárospatak Város Rendelőintézet Főépületébe látja el: Sárospatak, Comenius utca 20. szám.

A gyermekorvosi rendelő (változatlan rendelési időben) megközelíthető a Rendelőintézet főbejáratán (fotocellás ajtón) keresztül.

A legenyhébb légúti fertőzéses tünet (torokfájás, nátha, köhögés), egyéb akut betegség (hasmenés, hányinger) hőemelkedés, láz esetén maradjunk otthon segítségnyújtás érdekében összeállítunk egy házipatika listát és TELEFONON kérjünk segítséget a gyermekorvostól. Ne menjünk a rendelőbe, csak abban az esetben, ha ezt a gyermekorvos kéri. A megnövekvő telefonhívások miatt legyünk türelmesek a rendelő hívásakor.

Rendelő közvetlen telefonszáma: 47/513-135, rendelési időn kívül:20/979-6648.

Ha Ön vagy családtagja hirtelen belázasodik, köhög vagy nehezebben lélegzik, és az elmúlt 14 nap folyamán, olyan területen, országban járt, ahol terjed az új koronavírus vagy esetleg arról van tudomása, hogy új koronavírussal igazoltan fertőzött személlyel érintkezett, akkor mielőbb hívja fel telefonon háziorvosát vagy a háziorvosi ügyeletet (06-46/477-104).

Közösen, a szabályok folyamatos betartásával, egymásra figyelve tudunk azért a legtöbbet tenni, hogy megóvjuk magunkat és szeretteinket a fertőzés veszélyétől.

Vigyázzunk egymásra!

                                          

                                                        Dr. Csordás Mária Etelka

                                                                 házi gyermekorvos

Sárospatak III. számú házi gyermekorvosi körzet