SÁROSPATAK VÁROS RENDELŐINTÉZETE

3950 Sárospatak Comenius u. 20

 

Kedves Betegeink!

2020. június 15-től a járóbeteg ellátás esetében is időkorlátozás nélkül újraindulhatnak az ellátások, azaz megszűnik az óránként négy beteg ellátását előíró rendelkezés.

Azonban a járóbeteg szakellátás keretén belül - ideértve a diagnosztikus ellátásokat is – a sürgősségi ellátások kivételével továbbra is kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban lehet beteget fogadni.

A járóbeteg szakrendeléseink rendelési idejét folyamatosan bővítjük, melyekről honlapunkon folyamatosan tájékoztatást nyújtunk.

 

Szakorvosi konzultáció igénybevétele esetén kérjük, hogy a rendelési időben a rendelő közvetlen telefonszámát hívja.

Tisztelettel kérjük a lakosságot a szakrendeléseket változatlanul a háziorvossal történő konzultációt követően, a szükséges beutalókkal vegyék igénybe. A veszélyhelyzet kihirdetése előtt adott időpontokat, az új szabályok miatt nem tudjuk figyelembe venni.

Telefonos konzultáció során a betegazonosításhoz a beteg személyazonosító adatainak (név, születési hely, idő, anyja neve, lakcím), valamint a TAJ számának megadása szükséges. Ezen adatokat a medikai rendszerben ellenőrizzük és tároljuk.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, amennyiben bármilyen információra, segítségre lenne szükségük az egészségügyi ellátás tekintetében a központi telefonszámon (06-47/513-110) vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhetnek segítséget és információt munkaidőben.

 

Kérnénk kedves betegeinket, hogy a Rendelőintézetbe kizárólag a szakrendelő által megadott időpont előtt 10 perccel korábban – lehetőség szerint maszkban - jelenjen meg.

A Rendelőintézet épületébe egyszerre csak egy beteg, illetve szükség esetén 1 kísérő léphet be (gyermek, gondnokság alatt álló, önmagát ellátni korlátozottan képes személy (pl: nagyon idős beteg esetén).

A belépéskor a beléptető személyzet tagjai megmérik a beteg és a kísérő hőmérsékletét, kitöltik a járványügyi kérdőívet beteg és kísérőre külön-külön.

A Rendelőintézetben a kihelyezett kézfertőtlenítő pontnál továbbra is szakszemélyzet segíti a kézfertőtlenítés elvégzését.

Az egészségügyi szolgáltatónak és a betegeknek is kiemelt figyelmet kell fordítaniuk az egyeztetett időpontok megtartására, a várókban töltött idő és személyek számának minimalizálására. Ezért felhívjuk betegeink figyelmét arra, hogy a bejelentkezés után, ha szakrendelésen nem jelenik meg, újabb időpontot kell kérnie, mert szigorú betegfogadási rend áll fenn. Kérjük, amennyiben nem tud megjelenni a vizsgálaton, haladéktalanul jelezze telefonon!

Köszönöm segítő együttműködésüket:

Bereiné Dr. Jakab Beáta

intézményvezető