SÁROSPATAK VÁROS RENDELŐINTÉZETE

3950 Sárospatak Comenius u. 20

 

Az EFOP-1.8.19-17  projekt fizikai befejezésének dátuma: 2020.07.15.

 

Az egészséges életmód kialakítása nem egyik napról a másikra történik, ez egy hosszú folyamat eredményeként jön létre. E folyamatban több tényező is fontos szerepet játszik. Az egészséges életmód feltételeként 8 alapelvet kell megemlíteni, melyek az alábbi képen láthatóak.Most, hogy megismerte az egészséges életmód 8 alapelvét, több kérdés is felmerülhet Önben is, amelyekre egyedül nem egyszerű megtalálni a választ. A dilemma ott kezdődik, hogy hogyan és mikor kezdjen neki az életmódváltásnak. Biztosan Önben is rengeteg kérdés merült fel, amire nem egyszerű megtalálni egyedül a választ.

Sárospatak Város Rendelőintézete ennek a problémának a megoldására az EFOP-1.8.19-17-2017-00025 azonosítószámú és ?Fókuszban az egészségmegőrzés, avagy EFI iroda létrehozása Sárospatakon? projektcímű pályázat keretén belül egészségfejlesztési irodát hozott létre.

Pályázatunk megvalósítása, azaz az EFI Iroda működése 2018.07.16 napján megkezdődött és a várható befejezés dátuma 2020.07.15.

Az egészségfejlesztési iroda létrehozására és üzemeltetetésére, az EFOP-1.8.19-17-2017-00025 azonosítószámú pályázat keretében kapott támogatás 89.435.164 Ft, a támogatás intenzitása a projekt elszámolható összköltségének 100 %-a.

Az egészségfejlesztési irodánk fő célja, hogy Ön a kérdéseire szakmailag megfelelő választ kapjon, és ezáltal el tudjon indulni az egészséges életmódhoz vezető úton, életminősége javuljon és egészségtudatosabbá váljon.

Ha felkeltette érdeklődését a szolgáltatásunk, akkor személyesen is ellátogathat irodánkba, ahol munkatársaink sok szeretettel várják a Sárospataki járás lakosait.

A címünk: Sárospatak, Comenius u. 20.

Milyen szolgáltatások állnak az Ön rendelkezésére, ha személyesen keresi fel az irodánkat?

Részt tud venni a dohányzásról való leszokást segítő programunkban, amely a minimál intervenció nevet viseli.

 

 

Ez egy eseti tanácsadás a dohányzás leszokását való támogatáshoz. A Sárospataki járás dohányzó lakosainak szól ez a program. A tanácsadás az egészségfejlesztési irodánkban Sárospatak, Comenius u. 20. sz. alatt a nyitvatartási időben bármikor elérhető.

2018 decemberében induló és futó programjaink, melyre sok szeretettel várjuk Önt is:

  1. Testösszetétel mérés

  2. Sportfoglalkozások

  3. Táplálkozással kapcsolatos életmódbeli tanácsadás (dietetikus segítségével)

  4. Az alkoholfogyasztásról való leszokását segítő program

  5. Daganatos betegségben érintett személyek egyéni tanácsadása

 

Tags: