SÁROSPATAK VÁROS RENDELŐINTÉZETE

3950 Sárospatak Comenius u. 20

 

Járóbeteg tájékoztató

Kedves Betegeink!

A koronavírus fertőzés megelőzése, illetve bármely egyéb okból intézményünkben jelentkező betegek biztonságos ellátása érdekében, az alábbiakra hívjuk fel a figyelmet:

Felső légúti panaszok, lázas állapot, illetve koronavírus fertőzés gyanú esetén kérjük, telefonon jelentkezzen háziorvosánál, aki értékelni fogja minden esetben: reális lehetőség-e a koronavírus fertőzés gyanúja, amennyiben igen, kifejezett kérésünk, hogy háziorvosi útmutatás alapján járjon el.

Tisztelettel kérjük a betegeket, hogy amennyiben a tervezhető vizsgálatokat (labor, röntgen, ultrahang és egyéb szakrendelői vizsgálatok) háziorvosuk is halaszthatónak tartja, a fertőzésveszély csökkentése érdekében a veszélyhelyzet után keressék fel szakrendelőnket, diagnosztikai részlegünket. 

A veszélyhelyzetre való tekintettel a fenti szabályok módosulhatnak, további korlátozások vezethetők be, melyekről folyamatos tájékoztatást nyújtunk.

Közösen, a szabályok folyamatos betartásával, egymásra figyelve tudunk azért a legtöbbet tenni, hogy megóvjuk magunkat és szeretteinket a fertőzés veszélyétől.

Köszönöm segítő együttműködésüket:

 

Bereiné Dr. Jakab Beáta

intézményvezető

Járóbeteg tájékoztató letölthető formában