SÁROSPATAK VÁROS RENDELŐINTÉZETE

3950 Sárospatak Comenius u. 20

 

Tájékoztató a FőnixWeb bevezetéséről

Tájékoztatjuk a kedves lakosságot, hogy Sárospatak Város Rendelőintézetének honlapján (www.spvri.hu) elérhetővé vált a Főnixweb alkalmazás, ahol betegeink online módon is tudnak előjegyzést foglalni az ott közzétett szakrendeléseinkre. Így csupán egy időpontfoglalás miatt nem kell befáradniuk a Rendelőintézetbe, vagy nem kell hosszú perceket várniuk a túlterhelt telefonvonalaink végén. Célunk a betegellátás kényelmesebbé tétele!

Az alkalmazást egy rövid regisztrációt követően tudják használni. A regisztrációt követő első megjelenés alkalmával a Rendelőintézet betegirányító pultjánál adategyeztetés történik, ezért kérjük, hogy regisztrációt követő első alkalommal legyenek szívesek magukkal hozni személyi igazolványukat, lakcím- és TAJ  kártyájukat.

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét arra, hogy néhány esetben az előjegyzési időponttól eltérően tudjuk a betegellátást megkezdeni, mivel a szakrendeléseken előre nem tervezhető vizsgálatok is folyhatnak.

Kérjük, hogy az előjegyzett időponthoz képest legyenek szívesek legalább 10 perccel korábban érkezni. Amennyiben az előjegyzett időponton nem tud a szakrendelésen megjelenni, kérjük, törölje magát az előjegyzésből vagy tájékoztasson minket a 06/47-513-110-es telefonszámon. 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Főnixweb alkalmazásban foglalt időpont egy beteg ellátására ad lehetőséget!

További kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy hétköznapokon  10:00-14:00 óra között a 0647-513-110-es telefonszámon.