SÁROSPATAK VÁROS RENDELŐINTÉZETE

3950 Sárospatak Comenius u. 20

 

Lakossági tájékoztató Központi Ügyelet telephelyváltozásáról

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Kedves Betegeinket, hogy Sárospatak Város Központi Háziorvosi Ügyelete a mai nappal (2020. november 03.) átköltözött Sárospatak Város Rendelőintézet Főépületébe: Sárospatak, Comenius utca 20. szám alá.
A Háziorvosi ügyelet ügyeleti időben (hétköznap: 16 órától – 8 óráig, hétvégén: 8 órától – 8 óráig) megközelíthető a Rendelőintézet főbejáratán (fotocellás ajtón) keresztül.
Telefonszám nem változik tekintettel arra, hogy a központi telefonszámunk az Országos Mentőszolgálat Központi Diszpécserszolgálatához fut be (06-46/477-104).
Ha Ön vagy családtagja hirtelen belázasodik, köhög vagy nehezebben lélegzik, esetleg az ízérzés- vagy szaglás zavara, hiánya jelentkezik, akkor telefonon hívja a háziorvosi ügyeletet a (06-46/477-104).


Ismételten felhívnánk a figyelmet, hogy a Központi Háziorvosi Ügyelet keretében csak és kizárólag sürgősségi ellátás nyújtható.

Kérnénk kedves betegeinket, hogy a fertőzés veszély csökkentése érdekében csak indokolt esetben a keressék a Központi Háziorvosi Ügyeletet.
Közösen, a szabályok folyamatos betartásával, egymásra figyelve tudunk azért a legtöbbet tenni, hogy megóvjuk magunkat és szeretteinket a fertőzés veszélyétől.
Vigyázzunk egymásra!

Sárospatak Központi Háziorvosi Ügyelet