SÁROSPATAK VÁROS RENDELŐINTÉZETE

3950 Sárospatak Comenius u. 20

 

Sárospatak, VII. felnőtt körzet

Kedves Betegeink!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2022.04.25-től az alábbi munkarend szerint dolgozunk:

  1. Légúti betegek továbbra is telefonon, emailben jelentkezzenek először a háziorvosnál.
  2. Covid tesztelés lehetőségéről a körzetben kapnak felvilágosítást.
  3. Továbbra is előjegyzéssel fogadjuk betegeinket akut panaszok, gondozás, szűrés, lelet bemutatás – megbeszélés, jogosítvány és közgyógyellátás megújítása miatt, elkerülendő a zárt váróban a tömeges megjelenést, fertőződést.
  4. Egyéb akut panaszos betegek előjegyzés nélkül is megjelenhetnek, de számítaniuk kell a hosszasabb várakozási idővel, mivel az előjegyzet betegek élveznek elsőbbséget.
  5. Beutalok kontroll vizsgálatokra (szakrendelésekre, laborba, ultrahangra, röntgenre) panaszmentes, stabil állapotban lévő betegeknél, illetve útiköltség, különböző igazolások kiállítása továbbra is kérhető telefonon, emailben, írásban a portán – ebben az esetben kérem írjak le teljes nevüket, születési dátumot és telefonszámot
  6. A rendelés első fél (1/2) órájában történik a betegek kezelése a rendelőben (kötözés, vérvétel, injekciózás, közgyógyellátás igazolás aláírása betegek által, oltás stb.), illetve a rendelési idő előtt beérkezett emailek feldolgozása, megválaszolása.
  7. Állandó gyógyszerek felírásához továbbra sem szükséges a személyes megjelenés, lehet írásban, emailben, illetve telefonon kérni a rendelés elején, az első 1-1,5 órájában.
  8. A következő 2,5 – 3 órában történik az akut panaszos betegek ellátása - előjegyzett betegek időpontra, illetve nem előjegyzett betegek érkezési sorrendben.
  9. Táppénzes felülvizsgálat a 30 napon túli betegeknél, minden hónap második keddjén történik 11,00-tól. Kérem negyedórával korábban megjelenni szíveskedjenek.
  10. Változatlanul elérhetők vagyunk a következő telefonszámon: 47/659-999, illetve emailcímen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Sárospatak, 2022. április 25.                            Dr. Molnár Erika Emese / háziorvos